Mladý a bez praxe? Berieme!
Nedostatok pracovnej sily v dnešnej dobe vedie k rastu vzájomnej konkurencie medzi zamestnávateľmi a tak môžu mladí ľudia bez praxe získať zaujímavú pracovnú pozíciu. S rastúcou kvalifikáciou si potom kandidáti môžu určovať nielen výšku mzdy, ale aj rôzne benefity. Ideálnou oblasťou pre mladých je jednoznačne marketing, digitálna komunikácia či sociálne siete.