Transnacionálne korporácie: postavenie a význam v súčasnej dobe - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Pojem priame zahraničné investície a transnacionálne korporácie. Aktuálny vývoj v oblasti priamych zahraničných investícií na Slovensku. Najväčšie transnacionálne korporácie z globálneho pohľadu.