Vianočné predaje sa začali už v auguste - Petrášová, Michaela
Predvianočné obdobie je najdôležitejšie obdobie pre výrobcov a rozhoduje o úspechu či neúspechu celého roka. Koronakríza ukázala nové rozmery nakupovania. Aké sú očakávania predajcov v rámci predvianočnej sezóny. Vplyv koronavírusu na vianočné kampane. Väčšia opatrnosť zo strany slovenských spotrebiteľov pri nákupoch. Mimoriadne tržby u doručovateľských spoločností.