Daňové raje – offshore centrá vo svete - Simonidesová, Jana, 1968-
Definovanie pojmu daňové raje a ich klasifikácia podľa viacerých hľadísk. Rozdiel medzi daňový rajom a offshore centrom. Opatrenia proti daňovým rajom. Panama papers, Luxleaks a Paradise papers. Index korporátnych daní.