Are There Differences in the Financial Performance of Czech and Slovak Cluster Organizations? - Pelloneova, Natalie
Rozdiely vo finančnej výkonnosti členských podnikov vybraných klastrových organizácií v Českej a Slovenskej republike. Skúmanie či sa finančná výkonnosť členských podnikov v českých klastrových organizáciách líši od výkonnosti členských podnikov v slovenských klastrových organizáciách. Finančná výkonnosť bola hodnotená pomocou vybraných finančných ukazovateľov.