Zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti - Kameňolomy SR, s.r.o. pomocou analýzy finančných pomerových ukazovateľov - Weiss, Erik, 1979-
Zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti KSR - Kameňolomy SR, s.r.o. za obdobie rokov 2015-2019, diagnostika faktorov podieľajúcich sa na jej vývoji a návrh riešení prípadných problémových oblastí.