Finančné a nefinančné faktory ovplyvňujúce rozhodovanie využitia výrobných liniek - Kudlová, Zuzana, 1986-
Finančná výkonnosť vybraného podnikateľského subjektu a odporúčania pre ďalšie smerovanie podniku.