Z akých zdrojov vychádzame pri analýze finančného zdravia podnikov? - Lukáč, Jozef, 1991-
Základné zdroje informácií, ktoré finančný analytik využíva pri svojej činnosti. Ide predovšetkým o zdroje z prostredia účtovníctva, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť hodnotenia finančného zdravia súkromných, štátnych, či medzinárodne činných podnikov.