Makroekonomické dôsledky vystúpenia z Európskej únie – prípad Spojeného Kráľovstva - Šuláková, Agáta, 1995-
Efekt referenda o Brexite skúmaný metódou syntetických kontrolných skupín. Vplyv Brexitu na HDP na obyvateľa v Spojenom kráľovstve. Vplyv Brexitu na export Spojeného kráľovstva. Vplyv Brexitu na import Spojeného kráľovstva.