Možnosti využitia spotrebiteľskej neurovedy v spotrebiteľskom výskume - Hula, Róbert, 1992-
Teoretické aj praktické aspekty výskumu spotrebiteľskej neurovedy. Sémantická klastrová analýza 15 analyzovaných príspevkov s cieľom stanoviť realizované prínosy a potenciálne výsledky výskumu spotrebiteľskej neurovedy a identifikovať potenciálne problémy v akademických príspevkoch, týkajúcich sa spotrebiteľskej neurovedy. Pokroky a obmedzenia v prínose neurovedy z pohľadu spotrebiteľského výskumu a odporúčania pre budúci výskum, s naznačením, že spotrebiteľská neuroveda prispieva k systematickému chápaniu spotrebiteľského správania a rozhodovacieho procesu.