Inovácie v klastroch kreatívneho priemyslu - Gajdová, Denisa, 1977-
Inovácie ako kľúčový prvok v rozvoji kultúrnych a kreatívnych sektorov. Kultúrne a kreatívne sektory a ich hospodársky potenciál. Využitie kultúrnych a kreatívnych sektorov na riešenie ekonomických a sociálnych problémov Európy. Inovačný potenciál klastrov v kreatívnom priemysle a vplyv súčasnej pandémie Covid-19 na túto skutočnosť na Slovensku.