What Do Early-Stage Investors Value More in Decision-Making? Horse vs Jockey Debate: A Meta-Analytic Review - Hanák, Róbert, 1979-
Analýza dlhodobej vedeckej debaty, či príležitosť je dôležitejšia ako schopnosti podnikateľa alebo opačne. Metanalýza rozhodovacích kritérií mladých investorov, keď hodnotia nové príležitosti.