Podporné opatrenia na zníženie dopadov pandémie Covid-19 pre vybrané odvetvia kreatívneho a kultúrneho priemyslu - Raková, Monika, 1991-
Vysvetlenie pojmov kreatívny a kultúrny priemysel. Vplyv pandémie Covid-19 na odvetvia kreatívneho priemyslu na Slovensku.