Prístupy k hodnoteniu rizika v podnikoch kreatívneho priemyslu - Rybárová, Daniela, 1967-
Určenie miery rizika vybraných odvetví kreatívneho priemyslu pomocou nákladov na vlastný kapitál, ako dôležitého faktora zohľadňujúceho riziko pre investičné a finančné rozhodnutia podnikov vo vzťahu k tvorbe hodnoty podniku. Odvetvové náklady na vlastný kapitál pri použití nezadlženého koeficientu beta.