Impact of the COVID-19 Pandemic on Mergers and Acquisitions in the Banking Sector - Pásztorová, Janka, 1960-
Dopad pandémie COVID-19 na fúzie a akvizície v bankovom sektore. Vývoj v bankovom sektore a strategické prístupy k implementácii. Rozhodovacie stratégie M&A.