Demokratické hodnoty v záverečnom akte konferencie o bezpečnosti a spolupráci v Európe - Augustín, Michael, 1991-
Obsahová analýza zameraná na výskyt demokratických hodnôt v Záverečnom akte Konferencie o bezpečnosti a spolupráci v Európe. Obrat k vládnutiu v medzinárodnom práve.