Aktuálne problémy čínskej ekonomiky – kríza na trhu nehnuteľností - Brocková, Katarína, 1976-
Superrast čínskej ekonomiky - tvorba hrubého domáceho produktu v rokoch 2019 a 2020 a hospodársky rast Číny. Čínsky trh s nehnuteľnosťami. Dopyt po nehnuteľnostiach v Číne. Problémy čínskeho trhu s nehnuteľnosťami. Developerská firma Evergrande Real Estate na čínskom trhu nehnuteľností.