Globálny sankčný režim Európskej únie v oblasti ľudských práv - Bocková, Lucia, 1978-
Nový globálny sankčný režim v oblasti ľudských práv prijatý Európskou úniou. Analýza ľudskoprávneho tematického sankčného režimu. Reštriktívne opatrenia ako nástroj spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ. Právna úprava globálneho sankčného režimu EÚ v oblasti ľudských práv.