Vybrané charakteristiky slovenského maloobchodu - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Súhrnné informácie o vybraných charakteristikách slovenského maloobchodu. Vplyv pandémie COVID-19 na maloobchod a situácia v slovenskom maloobchode za posledné roky. Pohľad na maloobchod prostredníctvom vývoja tržieb v maloobchode na Slovensku so zameraním na sumárne hodnoty a cielením na stravovacie a ubytovacie služby.