Rozvoj ropného priemyslu v Nórsku - Damašková, Tatiana, 1969-
Rozvoj ropného priemyslu v Nórsku. Efektívnosť štátnej politiky a inštitúcií v rámci palivovo-energetického komplexu Nórska. Posúdenie vplyvu flexibilného systému štátnej regulácie na ekonomiku a životnú úroveň obyvateľov.