Spoločná prosperita ako paradigmická zmena čínskej hospodárskej politiky - Dudáš, Tomáš, 1976-
Koncept spoločnej prosperity ako nového rozvojového konceptu v Číne. Vývoj majetkovej a príjmovej nerovnosti v Číne v 21. storočí. Vplyv konceptu spoločnej prosperity na čínsku hospodársku politiku.