Administratíva Ebráhíma Raísího a aktuálne socioekonomické výzvy Iránskej islamskej republiky - Dančo, Ján, 1996-
Súčasné výzvy pre iránsku ekonomiku v kontexte posledných prezidentských volieb konajúcich sa v júni 2021. Nástup novej vládnej administratívy. Nová jadrová dohoda ako cesta z ekonomickej nestability.