The System of Apartheid and Its Impact on the Past and Present Development of Republic of South Africa (RSA) - Dziura, Boris, 1976-
Systém apartheidu v Juhoafrickej republike. Súčasná sociálno-ekonomická situácia v JAR s ohľadom na jej ekonomické a historické korene. Politický a ekonomický vývoj za posledných 200 rokov v Južnej Afrike.