Optimalizácia podnikových výrobných procesov - Bosák, Martin, 1967-
Optimalizácia podnikových procesov je dôležitejšou súčasťou fungovania každého podniku s ohľadom na minimalizáciu nákladov a maximalizáciu zisku. Predložený návrh výrazne urýchli výrobný proces spoločnosti, zvýši flexibilitu výroby a v neposlednom rade zvýši aj jej produkciu a zisk. Nová technológia prostredníctvom CNC stroja dá možnosť spoločnosti rozšíriť štruktúru produktového radu.