Vyhodnotenie ekonomických výsledkov podniku v stavebnom priemysle aplikáciou metód viackriteriálneho rozhodovania - Jenčová, Juliána, 1996-
Na základe metód viackriteriálneho rozhodovania zvolená najvhodnejšia alternatíva, ktorá bude predstavovať referenčný rok, v závislosti od ktorého bude podnikateľ realizovať ďalšie rozhodnutia.