Riešenie dopravného problému využitím rôznych metód optimalizácie - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Spôsob prepravy materiálu medzi dodávateľmi a spotrebiteľmi, ktorý má najmenšie dopravné náklady a ktorý vyčerpá kapacity dodávateľov. Jednotlivé optimalizačné metódy, ktoré slúžia pre riešenie logistických úloh.