[Marketingový výzkum v udržitelném marketingovém managementu] - Lieskovská, Vanda, 1961-
Recenzia na publikáciu Marketingový výzkum v udržitelném marketingovém managementu, ktorá sa venuje marketingovým procesom, výskumu a ďalším témam.