Latest Trends in E-Mobility Sector Development - Lauko, Rastislav, 1979-
Príspevok sa zaoberá najnovším vývojom v oblasti elektromobility, pričom sa zameriava najmä na popis a vývoj akceptácie elektrických vozidiel zo strany zákazníkov, výzvy v dodávateľskom reťazci pri výrobe elektrických vozidiel, geografický prehľad zariadení na výrobu batérií a súvisiace dôsledky.