Flexibilita práce a rodová medzera v zamestnaní na čiastočný úväzok - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Flexibilné formy zamestnávania a zosúladenie osobného a pracovného života. Flexibilita a atypické pracovné pomery. Práca na čiastočný úväzok na Slovensku.