Spoločná poľnohospodárska politika Európskej únie po roku 2023 a Slovenská republika - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Hlavné ciele Spoločnej poľnohospodárskej politiky Európske únie (SPP EÚ) po roku 2020 a ich financovanie. Alokácia prostriedkov SPP EU pre Slovenskú republiku. Farm to Fork a slovenské poľnohospodárstvo. Možné hrozby v dopadoch na dosiahnutie cieľov v kontexte SPP EÚ na príklade Slovenskej republiky.