Vývoj Austrálie ako aktéra v rámci medzinárodného obchodu s konvenčnými zbraňami - Chrvalová, Lujza, 1994-
Zapojenie Austrálie do vybranej medzinárodnej legislatívy pre oblasť konvenčných zbraní. Analýza Austrálie z pohľadu vývoja objemov obchodu s ťažkými konvenčnými zbraňami. Definovanie hlavných znakov a možné smerovanie vývoja v najbližších rokoch.