Diskriminácia žien - Pružinský, Michal, 1952-
Pojem feminizmus. Diskriminácia - podstata a jej formy. Kvóty pre ženy v parlamentoch, dozorných radách a nórsky prípad. Diskriminácia žien vedkýň. Hlavné príčiny, ktoré spôsobujú diskrimináciu žien. Rozdiely v odmeňovaní mužov a žien. Spôsoby predchádzania.