Situácia rodových stereotypov vo svete - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Problematika rodovej rovnosti vo svete. Dokument Global Gender Gap Report 2021 - prehľad výsledkov. Zastúpenie žien v politike vo svete. Svetové a regionálne priemery žien v parlamente. Ženy na ministerských pozíciách.