Kolektívna bezpečnosť OSN vo vzťahu ku kooperatívnej bezpečnosti - Hraníková Pyteľová, Klaudia, 1985-
Fungovanie a vývoj medzinárodného spoločenstva vystavené radikálnym zmenám. Kolektívna bezpečnosť a koopertívna bezpečnosť OSN. Trendy v medzinárodnom právnom systéme.