Analýza komparatívnych výhod vo vývoze krajín spoločného trhu juhu - Jančovič, Peter, 1995-
Identifikácia komoditných skupín, pri ktorých vývoze majú krajiny integračného zoskupenia Mercosur (Argentína, Brazília, Paraguaj a Uruguaj) najvyššie komparatívne výhody. Významné zmeny medzi rokmi 1995 – 2019.