International Technology Transfer in Times of Covid-19 Pandemic - Jain, Neha, 1985-
Výzvy medzinárodného transferu technológií počas pandémie COVID-19 v rokoch 2020-2021. COVID-19 a jeho vplyv na svetovú ekonomiku. Úloha medzinárodného transferu technológií v boji proti pandémii COVID-19. Vzdanie sa duševného vlastníctva a riadený transfer technológií ako kľúč rýchlejšej globálnej reakcii v boji proti pandémii COVID-19.