How Cohesive are the Budget Pre-Allocations Assigned to EU Member States Within 2021-2027 Multiannual Financial Framework and Next Generation EU? - Kajánek, Tomáš, 1995-
Analýza vopred pridelených finančných prostriedkov EÚ v rámci súčasného viacročného finančného rámca a novej generácie EÚ, ktoré sú navrhnuté tak, aby minimalizovali škody spôsobené súčasnou pandémiou. Súdržnosť všetkých vopred pridelených finančných prostriedkov vrátane tých, ktoré sú súčasťou aktuálneho balíka kohéznej politiky.