Intercultural Competence as a Prerequisite for Successful and Effective Work in an International Environment - Kozár, Patrik, 1993-
Rozvoj interkultúrnej kompetencie u manažérov a zamestnancov ako veľmi dôležitý a dôležitosť interkultúrnej kompetencie v globálnom podnikateľskom prostredí.