Sustainable Development of Global Energy Sector During Pandemic - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Komplexná analýza kľúčových sektorových trendov vývoja globálneho energetického trhu počas pandémie s prihliadnutím na medzinárodné imperatívy nulovej siete, dekarbonizačné iniciatívy a usmernenia o udržateľnosti. Zásadné cezhraničné dôsledky modernej hospodárskej recesie v rámci potenciálnej zmeny na trhu s energiou.