Attracting FDI to Ukraine: Importance and Strategies - Rivna, Anna, 1992-
Význam priamych zahraničných investícií (PZI) v ekonomike Ukrajiny a návrhy, ako pritiahnuť budúce PZI do krajiny. Priame zahraničné investície sú jedným z najdôležitejších faktorov zodpovedných za trvalo udržateľný ekonomický rast, pretože môžu pomôcť zlepšiť existujúce technické procesy, kvalitu produktov, ako aj vytvárať pracovné miesta, rozvíjať nové zručnosti a zlepšovať hospodárstvo celkovo.