Medzináboženský dialóg v Ruskej federácii: Ruská pravoslávna cirkev a islam - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Medzináboženský dialóg medzi Ruskou pravoslávnou cirkvou a vybranými islamskými náboženskými inštitúciami v Ruskej federácii a možnosti a limity ich spolupráce.