Legislatíva ako podporný nástroj na prechod k cirkulárnej ekonomike - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Odpadová legislatíva ako prvý krok k prechodu na cirkulárnu ekonomiku. Akčný plán Európskej únie pre obehové hospodárstvo. Revízia odpadovej legislatívy - Circular Economy Package (CEP). Stratégia pre nakladanie s plastami v obehovom hospodárstve. Smernica o znižovaný vplyvu určitých plastových výrobkov na životné prostredie - Single Used Plastic. Európsky zelený dohovor (European Green Deal).