Vplyv environmentálneho správania spotrebiteľov na vnímanie ceny a kvality - Korytinová, Kristína, 1995-
Skúmanie spotrebiteľského správania zameraného na cenu a kvalitu ekologických produktov. Zodpovedná environmentálna spotreba - zákazníci berú do úvahy vplyv nákupu, používania a likvidácie výrobkov na životné prostredie.