Perspektíva využitia cirkulárnej ekonomiky ako aspektu rozvoja rekreačných nehnuteľností v Slovenskej republike - Vávra, Michal, 1996-
Analýza cirkulárnej ekonomiky a jej vplyv na rekreačné nehnuteľnosti. Skúmanie súčasného stavu rekreačných nehnuteľností v Slovenskej republike, s bližším zameraním na vznikajúce výzvy v oblasti cirkulárnej ekonomiky pre danú oblasť. Vývoj realitného trhu na Slovensku v období rokov 2017 – 2020.