Aplikácia cirkulárnej ekonomiky v módnom priemysle - Matušovičová, Monika, 1967-
Negatívne environmentálne a sociálne vplyvy módneho a textilného priemyslu. Prechod na cirkulárnu ekonomiku - systém, v ktorom sú textílie a oblečenie počas svojho životného cyklu udržiavané v najvyššej kvalite a potom sú zase vrátené do obehu. Zlepšenie triedenia a recyklácie textilu. Slow Fashion (udržateľná móda) ako dôležitá súčasť nového konceptu cirkulárnej ekonomiky.