Digitalizácia ako hnacia sila urýchlenia implementácie cirkulárnej ekonomiky - Oreský, Milan, 1956-
Cirkulárna ekonomika a Priemysel 4.0. Hlavné princípy a ich implementácia v cirkulárnej ekonomike. Priemysel 4.0 a digitálne technológie Priemyslu 4.0. Analýza trendov podľa životného cyklu technológie (Technology Life Cycle).