Automobilky i rafinérie ve víru změn - Adámková, Alena
Plán Európskej únie zakázať od roku 2035 predaj automobilov s klasickým pohodom. Vplyv zmien na HDP Českej republiky. Sporný prínos plánu pre boj s klimatickou zmenou. Pripravenosť výrobcov automobilov na zmeny. Skladba pohonu v roku 2030 a zameranie terajších rafinérií. Rozšírené portfólio čerpacích staníc.