Leaders in Age Management in Business Personnel Policy in Europe – Circular Economy Experts - Štuller, Pavol, 1975-
Age Management (vekový manažment) ako reakcia manažérskej teórie a praxe na fenomén starnutia populácie a pracovnej sily. Definícia vekového manažmentu a jeho tri úrovne. Age Management a jeho výhody - zvýšená produktivita práce a konkurencieschopnosť na úrovni jednotlivých podnikov.