Finančné inovácie FinTech - Cibuľa, Milan, 1995-
Napriek bezprecedentnému rozvoju oblasti FinTech súčasná literatúra neposkytuje ucelený obraz čo presne daný pojem znamená a čo ho tvorí. Príspevok je venovaný vymedzeniu teoretických východísk finančných inovácií FinTech a zložiek finančne inovatívnych produktov a nástrojov, ktoré ho podľa Národnej banky Slovenska tvoria.