Legislatívna zmena pri príspevku na stravovanie - Kopčáková, Janka, 1994-
Dnešná doba prináša mnoho zmien, najväčšie zmeny však môžeme pociťovať v rámci legislatívy, ktorá sa neustále mení. Veľkou zmenou v roku 2021 prešiel aj Zákonník práce. Jeho novelizácia priniesla možnosť zamestnancom prijímať príspevok na stravovanie od svojho zamestnávateľa formou gastrolístkov, ako to bolo aj doteraz. Zároveň prichádza pre zamestnancov nová možnosť prijímania príspevku na stravovanie formou finančného príspevku. Cieľom príspevku je priblížiť a poukázať na novelizáciu v oblasti príspevku na stravovanie.